Review Kruidvat Skin Science huidverzorgingslijn met voor en na foto’s na 4 weken gebruik

En dan nu na 4 weken gebruik van de Kruidvat verzorgingslijn “Skin Science”.

S’morgens en ’s avonds het ik de eyegel, elixer en dag/nacht crème gebruikt. Maar heeft het nu de 35% minder rimpels opgeleverd die Kruidvat belooft? Beoordeel zelf het resultaat aan de hand van onderstaande foto’s:

DSCN0417

begin van de eerste week

4 weken 1

na 4 weken

DSCN0469

Begin van eerste week

4 weken 2

Na 4 weken smeren

Het is moeilijk om precies dezelfde foto’s te maken maar dit is ongeveer het resultaat. Mijn mening is dat het zeker wel iets gedaan is. Mijn mening is ook positief omdat we nu 2 weken een pup in huis hebben en ik onregelmatig slaap en een griepje achter de rug heb. Hoe moe ik mij ook voelde het was aan mijn huid niet te zien. Mijn huid voelt zeer prettig aan en is veel rustiger dan voorheen. De potjes zijn nu ongeveer voor de helft leeg behalve de eyegel, deze is bijna op maar is ook een zeer klein potje van 15ml. Met het volume van de crèmes in de potjes zit het dus wel goed (en ik ben een royale smeerder van de crèmes).

Mijn conclusie is dat ik zeer tevreden ben met de prijs/kwaliteit verhouding van deze lijn “Skin Science” van Kruidvat en het zeker blijf gebruiken.

Hieronder laat ik de review staan die ik heb bijgehouden vanaf de eerste tot de 1 na laatste week.

Op 31 december 2015 kreeg ik voor mijn 44ste verjaardag van mijn lieve kinderen het heerlijke schoonheidspakket van Kruidvat’s “Skin Science”

Het pakketje bestond uitDSCN0430

 • Wrinkle Correcting Day Cream €4,99
 • Cell Renewal Night Cream €4,99
 • Beautyfiying Elixer €4,99
 • Firming Eyegel €4,99

 

Na mijn 40ste leek het wel of ik aangevallen werd door duizenden gewichtjes die uit de hemel vielen. Je hoort het weleens om je heen dat mensen na hun 40ste getroffen worden door de zwaartekracht. Helaas,…..ik kan uit persoonlijke ervaring vertellen dat het zo is. Je begrijpt al wat er gebeurd als er duizenden gewichtjes aan je huid gaan hangen, je huid wordt opgerekt en door de zwaartekracht verander je, als je pech hebt,langzaam in een jonge shar -pei. health-and-care-of-the-shar-pei-dog-5495479ec307bHet verschil is alleen dat dit ras met veel rimpels geboren word maar naar mate hij of zij groeit de rimpels gladgestreken worden. Bij ons mensen is dat precies andersom.

Na je veertigste wordt er plaatsgemaakt voor de jongere generatie om op te gaan vallen in schoonheid. Wij moeten ons gaan onderscheiden in wijsheid. Ik merk dat aan de langslopende mannen die met 1 oog kijken naar mijn opgroeiende dochters  en mij totaal negeren. Ook de glazenwasser op de ladder draait zich om en kijkt niet naar mij maar werpt zijn blik naar de jonge opgroeiende schoonheid naast mij. Wij moeten er altijd erg om lachen…

Gelukkig hebben wij de cosmetica industrie die beloofd, dit tempo van zichtbaar ouder worden, te vertragen en tegen te kunnen gaan.

Omdat ik graag wil geloven in wat men beweerd ben ik bereid mee te werken om te laten zien of zij inderdaad in staat zijn geweest de tekenen van ouderdom in mijn gezicht te vertragen.  De review gaat dan ook over de lijn “Skin Science” van de Kruidvat deze biedt huidverzorgingsproducten op basis van innovatieve en hoogwaardige ingrediënten. De producten zijn ontwikkeld in samenwerking met medische wetenschappers, onafhankelijk getest en bewezen effectief.

Ze beloven dat deze producten na 4 weken zorgen voor:

 • vermindering van rimpels tot 35%
 • verbeterde elasticiteit van de huid tot 35%
 • bevordert een egale en gladde huid tot 35%

Daar gaan we dan:

Wrinkle Correcting Day Cream

dagcreme

dagcreme

Het potje van 50ml met de witte dop is gevuld met een roze-beige kleurige crème die lekker ruikt en goed uitsmeert en direct opgenomen wordt door de huid. Je moet hem aanbrengen op een schoongemaakte huid en ik gebruik hem na de elixer. De creme belooft 24 uur vocht te reguleren. De werkzame stoffen zijn: (ik heb er bij geplaatst wat Dr. Jetske ultee over de stoffen zegt)

 • Mimox@x Het “actieve ingrediënt” nergens op het internet heb ik kunnen vinden wat deze stof nu doet.
 • Glycerine  Wordt zeer veel gebruikt in cosmetica. Het is zeer hydraterend en goed in combinatie met hyaluronzuur.  Glycerine kan in  hoge concentraties een beetje plakkerig aanvoelen. Voornamelijk geschikt voor de  normale tot droge huid.
 • Hyaluronzuur  zit in veel “anti-rimpelcremes”. Helaas zorgt het er niet voor dat de rimpels verdwijnen, maar het is wel een kampioen hydrateren. Het heeft een goed vochtvasthoudend vermogen en werkt goed in combinatie met glycerine 
 • Provitamine B5 helpt de vochtigheidsgraad van de huid te optimaliseren of normaliseren. 
 • UVA /UVB filtersysteem   in combinatie met een antioxidant complex die de huid beschermt tegen huidveroudering door de zon.

Cell Renewal Night Cream

Het potje van 50ml met de zwarte dop  is gevuld met een roze-beige kleurige crème die lekker ruikt en goed uitsmeert en direct opgenomen wordt door de huid.

nachtcreme

nachtcreme

Je moet hem aanbrengen op een schoongemaakte huid en ook deze gebruik ik na de elixer.

 • Deze nachtcrème helpt bij het herstellen van je huid tijdens de nacht.De crème bevat huidkalmerende sheabutter en rijke Abessijnse olie die intensief bijdragen aan een soepele huid.
 • ook de Hyaluronzuur  en her geheimzinnige ingrediënt mimox@x zijn opgenomen in deze crème.

Beautyfiying Elixer

In een flacon van 30ml zit een geelachtig goedje. Deze breng je tweemaal daags aan op een gereinigde huid voor je dag-en nachtcrème. Het is een gelachtige slijmerige gel die niet echt lekker ruikt (alcohol) d.m.v. een pimpet druppel je 2 druppels op je vingers en smeer je je gezicht hier mee in. De substantie wordt snel opgenomen door mijn huid en voelt niet plakkerig aan.

De elixer belooft de structuur van je huid te verbeteren.

elixer

elixer

werkzame stoffen:

 • micro blauwalgen-extract vervaagt onregelmatigheden en egaliseert de teint van je huid.
 • Mimox X het geheimzinnige ingrediënt
 • Kudzu-extract dat werkt tegen de vrije radicalen en daarmee oxidatieve stress tegengaat. Kudzu extract

Firming Eyegel

In een klein potje van 15ml zit een lichtroze-doorschijnende gelei die je rond de ogen aanbrengt d.m.v kloppende bewegingen via je vingertoppen. De gel is geurloos.

eyegel

eyegel

De creme belooft de tekenen van vermoeidheid en veroudering in de gevoelige zone rond je ogen te verminderen en zorgt voor een frisse, stralende en expressieve oogopslag. Werkzame stoffen:

 • Mimox Het geheimzinnige ingrediënt
 • Kudzu-extract   Dat werkt tegen de vrije radicalen en daarmee oxidatieve stress tegengaat.

Na deze opsomming van de producten en wat de werkzame stoffen zijn volgt nu het leukste;

Werkt dit nu wel of werkt dit middel niet om de veroudering kan tegengaan? En is de beloofde 35% echt zichtbaar na 4 weken?

Ik heb besloten om het resultaat (na juiste gebruik volgens de gebruiksaanwijzing)  te illustreren via foto’s die ik wekelijks zal gaan plaatsen.

Begin van eerste week:

Inmiddels zijn we een week later en kan ik vertellen of er al veranderingen te zien of te voelen zijn.

Mijn huid slurpt altijd alle cremes op en dat is met deze cremes niet minder. De cremes worden alle vier snel opgenomen door mijn huis en trekken alle snel in. Ook het smeren is erg fijn, het is niet zo dat je moet blijven wrijven om de witte waas weg te krijgen, die je bij sommige cremes hebt. Na ruim een week merk ik ook dat ik minder nodig heb van de cremes. Hieruit kan ik concluderen dat mijn huis beter gehydrateerd of verzorgt is. En dan nu de foto’s

Begin 2de week: 

We zijn nu in het begin van de 3e week Ik zie nog niet echt het verschil in de rimpeltjes maar het smeert wel allemaal lekker weg en mijn huid voelt zacht en prettig aan. We hebben ook sinds deze week een pup in huis wat zorgt voor veel wakkere momenten ’s nachts waardoor ik er wat vermoeider kan uitzien, hahaha. Van de elixer heb ik steeds minder nodig. Het blijft zelfs op mijn huis liggen als ik teveel gebruik. De dag- en nacht crème erna zorgt ervoor dat het weer vlot uitsmeert en intrekt. Nog steeds heel tevreden.

Begin 3de week

Drie weken smeren zit er nu al op, volgende week het eindresultaat! Ben er niet gerust op dat mijn rimpels verminderd zijn maar dat neemt niet weg dat mijn huid erg prettig aanvoelt. Ik ben op dit moment flink verkouden en enorm vermoeid, doordat ik er twee keer per nacht uit moet om de pup te laten plassen, en ik zie niet echt enorme wallen.

Begin 4de week

Bovenstaand de conclusie na 4 weken smeren met deze fijne crème!

 

Een gedachte over “Review Kruidvat Skin Science huidverzorgingslijn met voor en na foto’s na 4 weken gebruik

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s